sista för 08.

okej, det var det året.. 53 mintuter kvar. det har varit ett riktigt bra år, lärt känna maassa nya härligt härliga människor :D !
iaf, det har varit ett super år, speciellt sommar, hoppas ni får ett riktigt bra 2009.

GOTT NYTT ÅR!

liknande.


det här påminner mej om våran diktlektion när jag, katrin och öre var en stark grupp och tolkade någon dikt. likheten är slående!

bajs.

jag hatar att plugga och jag hatar baksskola. jag orkar inte med att landguiden (som brolle talade så varmt om) inte funkar eftersom distansporten ligger nere, eller på reparation eller liknande. det går verkligen jätte bra det här pluggandet, verkligen, jätte bra. om jag ändå hade det där pappret och om jag ändå hade landgudien ^^ nananna. hej.

pluggdag.

med tanke på traumat som jag upplevde igår tyckte jag att jag inte skulle behöva göra statsskicksuppgiften idag, men det tycker nog inte brolle så det är bara att bita ihop antar jag ^^ iaf så ska jag göra den idag. och jag har inte pappret så sb har skrivit ner allt som ska vara med ^^ hoppas det går bra ändå :P  iaf så ska resten av min familj till stan idag "/ jag hatar att plugga, speciellt på lov. jag har ont i nacken, men det kan vara kombinerat från igår och från att jag kanske har sovit konstigt.
rebecca har fått en dammsugare i julklapp (kulklapp )( ) den är typ en superdammsugare, fett skum är den. den känner av massa själv, aka den lever typ sitt egna lilla liv.
moni damsuger iaf, undra om jag är ivägen, men men ^^

åååhnej -.- om fem minuter ska jag börja plugga, men jag skulle kolla lite på hancock innan och eftersom moni damsuger hör jag inget, så jag får uppskov (8-)) på pluggandet ett tag till ^^

ikväll ska vi typ på hockey, luleå - färjestad :D

äckel.

nu sitter jag här, de andra drog och åt och jag har äckligaste håret i världen så jag följde inte med, eftersom moni är duttig med äckelceperegeln att man inte får ha mössa på sej när man äter. i vanliga fall tycker jag att den regeln är logisk och bra men det finns undantag. aja, kul att det är viktigare för mamma än att umgås.

jag är på riktigt dåligt humör också, jag har ingen aning om varför, antar att det är för att jag är trött och kanske inte inne i min allra bästa period i livet. jag orkar inte -.- det enda som typ är värt nu är seriöst twilight och edward (sorligt och patetiskt jag vet). men jag kan inte lyssna på boken för jag måste "läsa" sprängaren, och så är det konstigt i boken nu och bella är skum och edward helt hjälplös. härligt, som man säger.

nu är jag iaf i rebeccas lägenhet själv, galet hungrig och har ingen aning om vad 17 jag ska göra. ska nog deppa, tycka synd om mej själv, bada badkar och kolla på älsklingslight.

hejdå.

failat.

nu sitter jag här, jag kollar på csi. men eftersom jag var så inne i att kommentera en bild på bdb precis i början så missade jag allt -.- nån/några blev skjutna iaf. hm! ^^
jag är helt galet trött!
och bara så ni vet, rebecca feströker bara. men livet är ju en fest! ^^
och .. jag hatar orieeeentdrääässing som är på allt här, och det är IIIIIIISkallt, aka typ 4° men det blåser som 17. jag dör. och på en pizzeria hade de inte nån margarita, sorry sb )( hihi. du <3 norrland är ingen perfect match trots allt...

snart är det nyår och jag sitter och filar på nyårslöften, vad ska det vara? sluta med godis, motionera varje dag. eller som förra året; säga ett vuxet ord för varje dag, sluta snacka skit om folk och .. nått mer var det. men det där med vuxet ord var ju ingen hit, sa vissa ibland meen .. ja .. och sluta snacka skit, jag berättade om det nyårslöftet till vem-det-nu-var och då fick jag en utskällning -.- så ja .. jag ska helt enkelt bli en bättre människa år 2009! plugga, träna, vara nyttig, städa, vara noga, ja du. shit vad jag kommer vara perfekt! :D

men hallåååååå, nu missade jag ÄNNU mer på csi -.- bajs.

ajusteja, idag har jag druckit TVÅ hela koppar kaffe (med mjölk 8-))! jag är så galet impad på mej själv så det inte är nån måtta! men sen att det var så äckliiiigt så jag ville spy 10 gånger var ju en annan sak. men ska man vara vuxen och sofistikerad (1. hur stavas det? 2, vad betyder det?) så får man räkna med lite sånt ^^ hiih.

snart fyller jag 16 iaf, då ska jag övningsköra som 17! hihihihi. jag längtar tills nyår, moni har tydligen "värsta" planer, aka hur vi ska laga middagen. hade jag varit hemma hade jag och catire RÖÖÖÖÖJT fett och druckit bara lite! kanske att vi skulle ha hyrt en lokal, vem vet?

shit vilket långt inlägg, det tar aldrig slut. men jag gillar som att skriva så det är lungt för min del.

jag är förövrigt kär, igen, i den edward (en kombination av karaktären i boken och skådespelaren när han är edward) och vi ska gifta oss. aka nu har jag tre män, shavi, edward och vad-han-nu-heter-som-är-så-snygg ^^ hihi. jag fläääschar iaf fett med att kunna ta kort på skärmen, aka cmd-shift-4 typ )( AJUSTEJA! glöm för bosses skull inte den där samen som jag såg förra året .. mmmhm ^^

nej men nu ska jag ge mej, det är första reklampausen på tv. jag kommer inte fatta nått "/ tjingelingpling.




luleå.

nu är jag framme i luleå, det är kul. jag älskar min dator och min nya väska (aka inte en dator väska) fett mycket ^^ hihi.
nu kom moni, hoppas hon köpte frulle, aka frukt. hejhejhej.

tillfälligt.

yes, snygg design va?! verkligen rolig och så. ska göra en fin nån gång, nån (hint katrin) kanske vill göra en åt mej 8-) hihi.
godnatt iaf.

bajs.

nu sitter jag här, imorn måste jag upp ganska tidigt och packa. men jag vet inte om jag kommer kunna sova, jag är galet rastlös. ^^ iaf så behöver jag ett skolpapper som jag inte har, det är bajs. jag har massa papper, jag har tom papprena som jag fick från enskilda kvar, aka de som fick mej att få panik för 143 år sen ^^ det var inte kul. men det löste sej ju fiiinfiiint :D

nu ska jag fixa lite saker, sen kolla på någonting och så småning om sova ^^ imorn ska jag börja "läsa" sprängaren -.- jag vill bara veta hur det går i twilight! -.-

godnatt.

ps.

baaaauchickawaaaauwaaaau<3
ds.

kul-jul.

igår sa jag aldrig kul-jul, jag som väntat så länge "/

idag är det iaf juldagen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, vi åker uppåt imorn iaf ^^

nanananananananananananana det är fett kallt här, tur att jag har min usa-pyjamas (-.-). jag längtar tills jag har nått att längta till ^^ hmmm *-) hej.

mac.

den funkar :D jag fattar inte så mycket, aka jag kan inga sånna där fläääschiga genvägar som katrin kan, men hon ska lära mej, hon har inget val. jag börjar redan lära mej tangentbordet, aka så ovant är det inte =) jaja.

jag gillar photo booth också :P hihi. senare ska jag prova garage band. wiihii.

just nu håller jag på att kolla på film, jag har ätit 407 apelsiner så jag har ont i magen. nu ska jag kolla vidare. pling.

julen08.

dagen började med att vi åt frukost, sen sprang alla hetsade för några hyllor eller liknande, ingen vet varför. efter det kom den erkända äckliga promenaden -.- FETT långt gick vi, det var tråkigt. efter det kom vi hem och kollade på kalle, sen var det julmiddag. det var ungefär lika äckligt som vanligt, fast den här gången var jag inte ens nästan sugen så jag åt typ inget. efter det var det julklappar. jag fick massamassa kläder, en väska, en jacka, pyjamas+morgonrock och en äppeldator =) (datorn är som en kombinerad julklapp/16årspresent, så de om undrade vet ^^)

nu sitter jag och väntar på att josef eller isak ska spela färdigt en massa låtar på josefs nya gh4, för då ska någon av dem komma och hjälpa mej med att installera datorn, aka jag vågar inte själv, är rädd för att pajja nått ^^

detta borde alltså vara det sista inlägget som jag skriver från denna dator :D det känns bra. det första jag ska göra när jag får igång den andra datorn är att ta "en" bild på mej själv, bara för att fira ^^

jäähäääp, de var det. nu ska jag antigen lyssna på boken eller kolla på film. blir nog film :D hej.

hemma.

idag var jag, manne och reni i norrk och julshoppade. jag fick jättemycket kläder :D eller ... asså, vad vet jag. 8-)  ; )
jag köpte bara julklappar till mej själv idag också, en feeett snygg tröja :D haha! och en fett ful ; )

sen vill jag välkomna bosse j.r till världen, aka stigtomta. :D

godnatt.

nu är det lov :D

godnatt.

kväll.

min dator bestämde sej för att lagga i början av kvällen, precis när det var spännande i new moon. svett.
nu ska jag packa inför imorn, ska sova på skolan. hoppas det är molnfritt :D
godnall.

kväll.

min dator bestämde sej för att lagga i början av kvällen, precis när det var spännande i new moon. svett.
nu ska jag packa inför imorn, ska sova på skolan. hoppas det är molnfritt :D
godnall.

skolan.

nu sitter jag i skolan. har nyss haft tyska lektion. en av mina lärare är helt cepe.
om en kvart har tydligen no. :D 8-)

förresten, tack för den där grejen på din blogg mama sb  :D

morgon.

nu sitter jag på sängen, jag hatar mitt hår och vet inte vad jag ska ha för tröja.
vi åker till flemminge idag. nu ska jag göra mej klar. hejhopp.

cepe.

jaha, jag vet inte riktigt vad som har hänt men jag kan verkligen inte sova. jag har legat 140 år nu men jag är inte det minsta trött. vad ska jag göra för att bli trött -.- iiiiingenting funkar -.- det är bara varmt och äckligt.
imorn har vi matteprov, jag är inte laddad. jag vill bara att det ska bli nån dag. hoppas vi slutar tidigt imorn :P

nu ska jag räkna får eller vad 17 jag nu ska göra för att bli trött -.-

jag är cepe

godnall

gg.

med tanke på sb som ännu inte sett avsnittet kan jag inte skriva för mycket, förutom hur allt kan vara så bajsigt. och typ att man tror att allt kommer bli perfekt och sedan bajsas allt igen.. bajsbajs. chuck påminner om edward ibland, det är kul. imorn kommer avsnitt 14 ut, hoppas jag. i cant wait.

eftermiddag.

jaha, då var dagen snart förbi, lurad, klockan är bara 16. men jag har hunnit med att vara på stan iaf :) gick runt där och lyssnade på bajslight, lurad, den andra boken som jag inte vet vad den heter. new moon kanske. jag var nära att döda bosse som var med i fickan "/ ........ bajsbajs, jag visste att jag skulle sluta lyssna efter första.

jag ska iaf bli vampyr

nu ska jag fixa mat och sen kolla på gg :D

hejhopp.

ps. katrin är en lögnare som ljuger .... ; ) ds.

måndag.

jaha, nu är det måndag. har nyss pluggat lite matte. men grejen är den att jag tror typ att jag fattar allt, men den andra grejen är den att när jag sitter där och har provet framför mej imorn kommer jag inse att jag inte alls fattade allt. jobbigt läge.
jag ska in till stan idag också, fett jobbigt. det är så galet jobbigt att åka buss överallt -.- jaja. undra hur mycket pengar jag har kvar på kortet egentligen. 1038 spänn + lite till försvann ju i fredags. aka skorna. men de pengarna skulle jag få tillbaka, frågan är bara när. för jag måste köpa 2 linnen som jag kan ha till mina nya byxor.
jaha, nödvändligt inägg )(
nu ska jag ladda mentat inför att börja göra mej klar och åka in till stan -.- gaaah.

I bilen.

Nu sitter jag a bilen påväg hem från matchen. Vi förlorade med 5-3. Jag gjorde mål:D ;) Matchen var kul och gick ganska bra. Efter matchen kom snubben som ledde sörmlandslaget förra året, han sa att han hört att ja inte tränat så mycket. Jag berättade att jag gick på skola i sthlm, då föreslog han att jag ju kunde börja träna med ett lag i sthlm, eftersom jag måste få upp farten igen.. 8----) aldrig i hela mitt liv tänkte jag medans jag log artigt ;) Tur att jag har min ipåd:) Hejhopp.

match.

nu sitter och äter frukost, 10.58 går bussen till rosvalla. aka jag ska åka och spela match mot västerhaninge 2. hoppas de går bra. jag vågar inte lyssna på boken påväg dit får då kommer jag inte kunna koncentrera på matchen(n).

jag längtar tills imorn, för då är vi lediga. wiihi. och rebecca kommer :D

hejhopp.

magi.



idag köpte jag nya tuschpennor på ica, och när jag kom hem såg jag att det var maaaagiska. och sen visste inte sb vad det var och jag såg det som min skyldighet att demonstrara. ni har min tillåtelse att bli gaaaalet imponerad.

update.

fett bra är twilight, än så länge iaf. jag älskar edward, har blivit bella och önskar att jacob dör. =)

nu ska jag snart äta mat, det är tråkigt. hej.

twilight.



nu lyssnar jag på twilight, eddie har slutat vara töntig och nu är han bara mystisk.
jag har gått och blivit bella :D hö-hö.

godmorgon.

nu är jag vaken, klockan är två och jag är trött som aldrig förr. kanske skriver om idolfinalen sen :P hej.

skolan.

nu sitter jag här, det är tråkigt. jag längtar tills jag kommer hem för måb+j är hemma. jag ska döda dem 8-) katrin och brolle har kör.. brolle är crazy och skriker.
vi slutar fett sent idag ..........................

tisdag.

nu sitter jag här och har nyss duschat, aka snart ska jag sova. imorn blir det nog en tråkig dag.
fast då är det bara TVÅ dagar kvar och sen kommer rebecca hem på måndag nån gång :D på måndag får vi vara hemma också. och på fredag är det saltis got talent )( jag ska vara med.
nu ska jag borsta klart tänderna innan jag drägglar sönder tangentbortet.
hejhejhej.
ps. amanda jensen är dett bra :D ds.

skolan.

fett kul har vi när vi sover över på skolan ......... katrin sitter bredvid mej och vajnar, hon är töntig. vi har ätit mat och så .. jaaa...... imorn får vi sovmorgon. det är kul )( hejhejhejhej.

kolla.

http://elfyourself.jibjab.com/view/uCLtMSptXb81DGFY

kolla på dansen, fett rolig är den :D

home alone.

jahapp, nu har jag droppat sb av vid bussen. det var inge kul. nu är jag hemma själv.
helgen har sett ut ungefär såhär:
fredag:
pluggade religion (wihi, stavningen ::) sen åkte jag hem till sb, vi sjöng singstar, tog snygga bilder och åt mat. sen tog vu bussen till poppeby, drog till ica. sen vare idol och tönt alice är töntig. vi var uppe gaanska länge sen sov vi. jag gjorde snygga fläter i sbs hår också :D
lördag:
vi vaknade ju sisådär runt 14 8-) så vi drog dirket till ica och köpa frunch-middag, aka pitisar :D fett gott var det. sen lekte vi inte med ljusen, aka sånt man får göra när man är ensam hemma ^^
efter det miss jag seriöst inte vad vi gjorde?! klockan var typ 17 eller nått .. ajusteja(I) vi kollade på made på mtv så sb var tvungen att stanna en natt till för vi skulle kolla om hon fick sin snubbe, och det fick hon :D sen på kvällen kollade vi på britney spears: for the record. sen sov vi typ.
söndag:
vi vaknade och gick upp, åt frulle och sen pluggade vi. sen missade sb bussen me typ en timme så hon tog den senare. vi bakade peberkejks:D fett snygga blev de : P vi lyssnade på julmusik samtidigt också, crazy jul ; )
sen drog vi till bussen och sen gick jag hem. nu sitter jag här 8-) tänkte kolla på wallander ikväll, men så är det tygligen sanningens ögonblick som jag alltid velat se. fett jobbigt blev det.

det har varit razborka heeela helgen :D ; )
hejhejhejhej.

n***a.



jag är fett bra på att göra nigga-flätor på min nigga kompis bibban.

bajs3.

katrin är en tönt.

lurad.

nu sitter vi här och pluggar, idag är det andra advent. det är kul. nu är det bara 5 dagar kvar till idolfinalen. jag ska ha rebeccas balklänning =)

morgon?

nej, vi vaknade inte för tio minuter sen. 8-)

katrin.

katrin är juleskum, för hon sitter och äter skum!
.. jaha , blev det fel 8-)

om 9 minuter börjar iaf idol och det är FFFFFF i poppeby )( idag har vi sjungit singstar. :P jag var bra, och jag är bra me metal.
hejdå

katrin.

katrin är juleskum, för hon sitter och äter skum!
.. jaha , blev det fel 8-)

om 9 minuter börjar iaf idol och det är FFFFFF i poppeby )( idag har vi sjungit singstar. :P jag var bra, och jag är bra me metal.
hejdå

årets damlag.

vi vann! :D vi är årets damlag i nyköping. fett kul! :D anna bergendahl var där och massa andra töntiga sångerskor, sen var det massa idrottsprofiler och min tränare dansade med pinig hockeyutrustning :D :P
jag hällde stearin runt om mej, blev kär, jossan skämde ut sej, therese skämde ut sej, jag var rolig, jag var rolig en gång till, jag gjorde en tråkig sak och alla tyckte det var roligt, mitt hår var platt och fint. helt enkelt, det var en bra kväll =)

inför galan.

nu sitter jag på golvet på toaletten (fråga inte varför;D) och ska precis börja föna håret. jag vet inte vart eller vilken buss som jag ska ta till träffen :-| kommer säkert missa hela bajset -.- jaja här ska de fönas hår :D ; )

godnall.

nu ska jag sova, judendomen är konstig. men pappa ska ta samma tåg som mej imorn så vi ska plugga på morgonen :D 8-) ; )
scrubs är bra. godnall<3

bajs2.

shiiit vad illa jag mår. åt mat nyss, fett äcklig nudelsoppa -.- jag ska sluta med mat -.- ^^
idag var en helt okej dag, alla är cepe men det är som vanligt .. 8-) ; ) katrin kom till final i singstar :D vann en singstar skiva :P jag var hennes ivrigaste fan. nu ska jag pluggapluggaplugga för imorn är det t-idrottsgalan. påtal om idrott så har vi idrott imorn -.- tönt foxtrot, jag längtar tills

plugg.


haha fett roligt ; )

nu ska jag plugga religon, imorn ska jag ha gröna skor, johan palm är grym, sb ska vinna ps imorn. hej

b.bild.

håller just nu på med bilduppgiften, fett svårt är det för alla bilder blir med olika ljus och massa .. kommer bli fett b-igt när det är klart men hoppas på att det inte gör nått. inte vet vad jag ska ha på mej heller. hittills har jag haft mjukisar, finklänning, "jobb"kläder, baggy och nu ska jag ha min prickiga kjol. ska nog ta den här bilden och sen en till ; )

jag längtar till helgen eller nått för då ska jag och sb sjunga )( :D frågan är bara när. en annan fråga är om jag ska träna imorn eftersom jag håller på att avlida för min hals är cepe. en annan sak jag har att säga är att nu ska jag fortsätta, kanske lägger upp en bild sen. :P

RSS 2.0