"morgon".

oj, klockan är visst fem i ett 8-)
igår på stan införskaffade (är det ens ett ord? ^^) jag mej: rutig skjort-klänning, svart klänning med dragkedja, svarta typ chinos och svarta, rosa och blåa strumpbyxor. det var allt tror jag :P
jag är sugen på frukost men inte hungrig -.- det är tråkigt 8-----------)
igår kollade jag också bara på tre bring it on filmer, fett många filmer kommer jag ha kollat på det här lovet, jag ska nog göra en lista ;)
nu ska jag studsa på toa ;)

stadt.

sb och hennes mamma skulle på stan och jag följde med. sb skulle på ansiktsbehandling så jag och mama sb gick på stan och fikade. :P
mamma kommer nog hem om en halvtimme och då ska jag på stan en gång till ;D hoppas jag får massa kläder ..
fett dåligt väder är det ute, jag tror seriöst att mina händer skulle gå av när jag åkte hem, för jag är ju för cool för att ha vantar, aka rött och rosa är ju ingen bra matchning ....... 8------------) ^^
nu ska jag försöka tina upp kroppen, packa -.- , svara på ett sms 8-) och sen åka iväg.


torsdag.

min dator är så härlig, LURAD. jag började starta den ungefär när jag vaknade och skulle äta frukost, dvs typ .. kvart i elva. men men, bättre sent än aldrig.
idag skulle moni komma hem runt 16 och då skulle vi åka till stan och köpa kläder eller nått ;) hoppas det var så, innan det vet jag inte vad jag ska göra... båring
skolkatalogen kom idag också, FETT FUL! det är seriöst typ max 10 klasser, och 10 sidor -.- och 456 av de sidorna är på elevråd och skit. jag blev fett ful och är jätte böse-.- men men.
nu ska jag göra nått ..... ^^
jag är fett müde, jag sov bajsdåligt inatt, typ vaknade halv 6 och kunde inte somna om (y) men tillslut gjorde jag det. dudududududu vad ska jag göra?

chihuhahuhahuhahahaha.

nu är jag hos sb och vi kollar på blogget efter chihuhuhahauhuhahaha som hon ska köpa till mej =) hon är så snäll.
nu är hon och pizzar (aka kissar men vi ska äta pizza sen så ja tänkte slänga in en hint om det ;) )

e02s08.


nu är sb påväg hit och vi ska kolla på gg :D wiiiihiii jag vill kolla nunununununu :D
fett kallt är det ute också, eller det är iaf frost så jag utgår ifrån det.
jag har köpt massa nya filmer också :D igår när jag åkte hem kollade jag på toy story och halva anastasia ;D fett bra filmer <3<3<3 hö-hö. moni har köpt en orange supernano nu 8-----) härmispärmis ^^

måndag.

nu är det måndag, tror jag iaf ^^ .. jo, det borde det vara. idag har rebecca tenta i fyra timmar och magda har åkt till flygplatsen. sen när rebecca har tentat klart (borde vara runt 12 kanske) så ska jag och josef (som kommer sen) dra typ till storheden eller något=) sen lite senare på kvällen blir de sushi med massa syskon (aka rebeccas kompisar+syskon med). fett kul.
just nu kollar jag på harold, en film om en flintskallig 13-åring. den är inte nå bra. fett många filmer jag har kollat på den här helgen :P hehe. men det är kul.
inatt ska jag nog sova hos isak =) tråkigt att sova själv ^^
jaja nu ska jag kolla vidare och vänta på att josef kommer/rebecca ringer. :P

luleå.

nu är jag i luleå och kollar på film ;) rebecca pluggar massa för hon har tenta imorn och magda jobbar så jag vet inte vad jag ska göra. men det är fett chill och skönt =)
idag ska jag kanske baka :P jag ska iaf äta nudlar till lunch! :D
note till sb: jag har kommit på en fett bra grej: shavi special med nudlar! :O hö-hö-hö.
imorn går nästagg avsnitt i usa, aka på tisdag borde det finnas ute :D wiihihi^^ mitt plan hem gåt på tisdag klockan 14 och jag ska typ åka me rebeccas kompis ;)
ohooo jag kollar på made of honor och den är fett tråkig =( nu ska hon flytta! buuhu^^
jaja .. kanske skriver sen =)
jag gillar magdas dator, den är fett skön.

bästa lotion någonsin.


hths nya lotion cream är seriöst den BÄSTA lotionen jag någonsin haft. och den kosta typ bara 45 spänn och fanns på nån coop. jag älskar den så mycket. speciellt eftersom jag har jättejättejätte torr och känslighud. wiiihiiie.
ville bara passa på att förklara dess storhet innan jag somnar ;)
godnall.

helg.

det är helt galet hur fort den förbenade tiden går .. det är redan lördag (för er som missat de :P) jag älskar att ha hemstudiedagar på fredagar för då känns det som att helgen är jätte lång, jag menar, det är helg hela dagen imorn också =)
var iaf i sthlm idag (8--)) med skolan och kollade på kvinnornas hämnd. den var typ helt okej, ganska seg och gaanska sexfixerad, pinigt ^^ men med tanke på att det gick ut på att kvinnorna skulle sexstrejka tills de fått makten så var det ju inte så konstigt. jaja, jag rekommenderar den inte, men .. den dög i krig ;)
efter pjäsen ringde jag till måb och de var på akademibokhandeln så jag drog dit, några turister frågade om jag ville foa dem :D hihi + att jag hittade fett bra, jag är typ en äkta stockholming nu =) ^^ när vi åkte hem var jag så hungrig att jag var nära och spy så vi drog en mcd och jag åt nån konstig hamburgare och osaltade pommes frites. det var inte gott ^^
när jag kom hem såg jag på internet att det var ace ventura 2 på tv så jag kollade på den, den äger fett (H) ^^
nu ligger jag i sängen, sjuk och härlig, lyssnar på console med larse på min ipåd (fick en ny i onsdags, eller ny och ny, har inte haft nån förut. och jag älskar den, den är jätte bra :D). imorn bör jag plugga massa so men som jag mår nu vet jag inte hur det kommer gå.

nu är det bara 55 dagar kvar tills jag, sb och mama sb är på globen och kollar på idol finalen, wiihiie jag längtar<3.

påtal om idol så sa sb idag att hon katrin har fått sparken, bra tycker jag tralala, att säga att folk är bögiga och massa annat och typ förnedra folk offentligt är så galet lågt. men har man inget liv så har man inte ;)

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, jag tror jag har den tråkigaste bloggen på hela internet ^^


böse.

jag är verkligen dålig på att orka uppdatera .. antar att det ändå inte händer så mycket värt att skriva om :P
orkar inte skriva om dagen.
mama sb fixade biljetter till idol finalen idag :D en ipåd + hörisar är beställt. ryssland spelar imorn (och jag ska äta tacos och amigo). seriepremiär på söndag. :D
sen att det är 1000000 saker att göra i skolan och jag just nu är så hungrig att jag vill dö är ju en annan sak ;)
hejhopp.

update.

jag somnade igen .. ingen måtta på hur mycket jag har sovit. jaja.
olearys öppnar klockan 13 så jag måste ringa dit då. hoppashoppashoppas det finns nån litenliten tv i nån vrå som vi kan kolla på OCH som har ljud. eller typ att alla har bestämt sej för att dissa sverige ikväll. typ kolla hemma, eftersom den matchen visas på 8an som typ alla har. jaja.
annars får jag leta efter nått ställe att kolla på den online som förra gången, men det var så dålig kvalité, men hellre det än inget ^^

och jag har fortfarande träningsverk. kommer avlida på isen. hoppas på att nån töntig vaktis är på rosvalla, gärna inte nån böse, och kan öppna förrådet.

nu ska jag ladda mentalt för att ede frykust. simpsons är bra, vi har jordnötssmör <3 och aprikoskräm*--) :D ^^ hö-hö.


misstake.

sb var med och kollade på min träning i torsdags, sen sov hon hos mej. när vi vaknade hade båda crazy träningsverk (vet inte om jag har det fortfarande,har inte vågat känna efter) och åkte till skolan. dagen var okej.
sen när jag kom hem var jag böse müde och klockan var bara fyra, så jag tänkte att jag äter först lite mellanmål och kollarpå simpsons och sen när klockan blir 18 går jag och handlar tacos grejer (vi fick taco chips på centralen imorse så jag var sugen på tacos hela dagen). sen skulle jag fixa tacos och sen kolla på idol, och hoppa i säng så fort idol var slut så jag kunde sova! en jätte bra plan utan några chanser att den kunde misslyckas, tyckte jag. jag vaknade för en liten stund sen av att alarmet ringde - klockan var 04.30. fiasko! jag hade somnat igår när jag kollade på simpsons och missat hela min fantastiska kväll som jag längtat efter hela dagen! -.-
nu på morgonkvisten har jag kollat på det som jag missade igår på idol, aka alla framträdanden, tycker inte att jag missat såå mycket. lars var bäst. klockan är bara halv 6 och jag är pigg (konstigt -.-)
jag hann inte ringa till olearys igår heller. hoppas för allt i världen att det inte är fullt idag. böse.
sb och jag ska nog åka på allmänhetens idag så jag vill bara att klockan ska bli mycket för det är inge kul att ligga här -.-

jaja ..som man bäddar får man ligga, aka jag har fortfarande en "kiss"fläck på lakandet (fy skäms katrin/bosse! ^^), jag har fortfarande gårdagens skolkläder på mej och jag har inte borstat tänderna^^ najsibajsi.


haha.



hahahahahaha ^^

godnatt.

müdepüdepöö.

imorse försov jag mej som 17 8-) vaknade av att mama sb baknade på dörren. det är inge kul att försova sej-.- ^^
dagen var sisådär, typ galet trött hela dagen. BÖR sova.
måste göra klart svenskan*2 och sen kaaanske SO. får se ^^
nu ska jag göra sv. läsuppg. GALET tråkig.
hejhopp.

trött.

jag orkar inte leva mer, jag vet inte HUR jag ska lyckas ta mej upp (om ens vakna imorn) tack gode gud för att helgen närmar sej (8--)) böse.

skola.

yes, nu är vi i skolan. det är kul.

hejhopp.

godnatt.

nu är dagen slut, jag har pluggat hela förbenade dagen. so:n är mer eller midre klar och svenskan ska jag ändra lite till på imorgon. imorn är det första ryskan! :D aka måndagar=språkdagar: engelska, svenska, ryska, tyska ^^ hihi.
pappa ska skriva ett intyg till maten också, undra om han har gjort det. antaligen inte. han sover nog i stugan ikväll också böse -.- ^^
just nu sitter jag och filosoferar över vad jag ska ha på mej imorn och om jag ska ta bussen eller cykla ;)
jaja, det blir nog bra. nu ska jag sova som aldrig förr.

godnall.

uppdatering2.

nu har jag nog gjort klart paradigmbajset :D har mejlat till måb och hoppas på att någon av dem kollar igenom det nån gång.

vi åt lasange till lunch/middag det var gott =) regnar ute gör det också -.-
trot eller ej men jag cyklade till ica förut ^^ det är galet jobbigt att cykla för de håller på att bygga en rondell. och nu när det regnar är det typ sjöar lite här och var.

idag är det gräddtårtans dag också, inget vi har firat i min familj =( ^^

nu ska jag skriva typ w.b efterarbete på töntboken. -.-

whisch mi lök.

uppdatering.

HM! det går inge bra -.- jag fattar inte riktigt vad ett paradigm är eller ett paradgimskifte. eller asså jag fattar vad ett paradigm är men jag kan inte förklara det. måb är på stan så de kan inte hjälpa mej.
och sen är synonymer.se inge bra för inga utav de orden jag söker på finns -.- ^^
jag måste också komma på en tredje person, händelse eller uppfinning.

jag törstar ihjäl så nu ska jag hämta nått att dricka sen ska jag köra på igen.

lista.

här kommer listan på vad som bör göras i pluggväg:

- tema 1,so - paradigmbajs
- tema 1,so/sv - häfte+förbered muntligt
- sv - slutarbete på boken

- ma - typ till sid, 70
- bild - måla skor
- tys - starka verb
- idrott - vattenövningar
- idrott - orientering

okej, allt behöver inte göras idag, de tjocka är de som jag har tänkt göra idag. de kursiva imornkväll. idrotts uppgifterna kanske kan göras under lunchrasten imorn och i övermorn. kul (Y)
nu ska jag sluta wajna och köra på.

uppdatering läär ju komma sen.

sönday mornigon.

väcktes av pappa som kom in och frågade om jag vill ha french toasts. nej tack så jag och sov vidare.. LURAD! 8-)
jätte god frukost idag, fett amerikansk :: hö-hö.
idag ska jag plugga som aldrig förr -.- galet tråkigt men men ..

beni berättade nyss att ryska gramatiken är jätte svår med massa undantag 8-------) -.- typ att klocka hette nått, och det heter samma när man säger att klockan är ett, men om man säger att kockan är fem så böjs ordet klocka -.- haha ^^ ryskan börjar förövrigt imorn =)

nu ska jag ta undan "mitt dret" i köket, borsta tänderna, skriva en lista och sen är det väl bara att köra igång.

griffins-linden.

matchen gick ganska bra, det blev oavgjort. 1-1. vi hade lika gärna kunnat vinna, men vi är ett helt nytt lag och inte ihop spelade ^^ jag spelade back med lisa bohm. det gick helt okej i 1 och 2 men sen i 3 gick det jätte bra:D det är kul att tränarna säger att det är jätte bra att vi backar är så lugna, vilket betyder att jag måste spela väldigt bra (allså skådespeleri ^^) eftersom jag är jätte stressad ^^ en i laget sa iaf att det kändes tryggt och bra med backarna! :D ^^
avslutade matchen med ett mnster byte på typ tre minuter (hittade inget läge att byta) och sen får jag ett skott rakt på låret (där man inte har skydd ofc) och plågas i 100 år innan smärtan slutar ^^

jag är iaf nöjd med matchen och jag längtar till serien börjar:D:D



förhärliga griffins<3

nu ska jag plugga och äta yoghurten som jag glömde hemma, klockan 18 börjar middagen. tråkigt -.-
jaja, wish me lök.

hejhopp.

lördag morgon.

rise and shine som man säger 8---)  11.30 ska jag vara på rosvalla och matchen börjar 13.00. jag börjar bli nervös, mest för att jag kommer orka ta ett skär och sen avlida ;) hihi.
undra hur det kommer vara att spela match utan linda *--) men hon kommer hem på höstlovet, hoppas jag är hemma då =)

om ett scrubs avsnitt har jag kollat på alla säsonger igen .. =( vad ska jag fylla mina dagar med nu då? jag skulle ju kunna plugga 27/7 höhöhö. ^^ lika rolig varje gång 8----) ^^

haha gissa vad, igår testa jag quick knit och jag har stickat en mössa! HAHAHAHA! fett snygg är det ^^ och det gick galet fort, det tog typ längre tid att göra bollen än vad det tog att göra mössan ^^ nu ska jag köpa tjockare garn så mössan inte blir så slickad. men lätt att jag ska ha min nya mössa idag. fett stolt är jag := ^^ 

jaja, nu ska jag mentalt förbereda mej på att gå upp, vet dock inte om jag ska kolla på scrubs före, under eller efter frukosten *---) blir nog föra ^^ haha.



världens snyggaste mössa, eller hur? )( :: 



  

idol.


idol var ganska bra, johan och lars va lätt bäst :D
nu tror jag att jag ska sjunga nått .. dududu. fredag hela veckan är på nu, det var en kul sak som var i början ;) haha. jag bör börja ladda inför matchen imorn. jag kommer vara sämst! haha ^^.
aj fiil pritty 8----)

kväll.



nu är det idol och glass som gäller. jag älskar helg.

erkännande.

okej woodie, jag pluggade inte 8-) jag gjorde en god gärning och gick och handlade med min bror istället. det var kul ^^ köpte roliga saker. haha ^^
det åskar/blixtrar ute. det är läskigt. om 55 minuter är det idol.

jag är superladdad för matchen imorn! lurad! ^^ vi möter linden .. hoppas det går bra, 118 100 trodde vi skulle göra 1-0 målet i slutminuterna. hoppas det inte blir så spännande. jag har ingen som helst aning vart på planen jag ska spela. meeen jaja ^^

nu ska jag nog plugga liiiiiite så jag får bättre samvete 8-) haha ;D

thongelong, som man också brukar säga.

nyblogg.

haha, jag vet att designen är fett ful och att namnet hade kunnat vara bättre. men det var verkligen dax att ha en ny blogg nu och jag har ingen insperation till designen så det här får duga så länge :P + att designen inte riktigt är klar än men jag orkar verkligen inte mer nu för inget funkade ^^ haha. pinigt ful är den iaf 8----) ^^

idag är det hemstudiedag och pluggandet har inte alls gått bra, ska äta och sen köra igång igen ^^
ikväll är det idol :D hihi. heja lars och johan säger jag bara.
nu ska jag hugga in (8-)) i maten och kolla å scrubs :)

over and out, som man brukar säga.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0