bajs.

redan kväll.. skola imorn tror jag iaf. nu är det wallander på tv. kommer nog inte kunna se hela. vi får ju se. kollade nyss på ens bilder på bdb från nån innebandy match och baaaajs vad jag vill börja med innebandy. jag är så trött på hockey just nu men jag kommer ALDRIG kunna/få/våga byta och töntonyx har bara damlag om man inte har typ 99:a -.- lite över min nivå -.- cepe att man inte kan börja på nån ny sport nu, jag är trots allt bara 15 -.- gaaah.

mitt lag vann tydligen över peking pumas idag, kunde inte ha brytt mej mindre. svettigt-.- jag är så trött på att ha nån himla förbestämt liv, exakt hela tiden. vakna (försova mej), stressa, springa till bussen, sitta på bussen, tåg, tunnelbana, saltisbanan, skolan, saltisbanan, tunnelbana, tåg, buss, hockey eller bara sitta vid datorn, sova och sen börjar det om igen. och på helgerna har jag match eller så måste jag plugga. fett tur att jag inte går i skola i nyköping för då hade det varit ännu värre antar jag.

tur att det finns ljuspunker, när jag och sb gör nått oväntat, äter mat, går på stan, drar på mässa eller bara nått. man vet aldrig vad som händer när man är med sb; ) det är bra :D ^^

imorn börjar det om igen, sen på fredag åker resten av min töntfamilj till usa och då är jag själv hemma i fem dagar. nu börjar wallander igen. hehehehehej.

söndag.

bajsjuk har jag blivit. det betyder alltså ingen match.. mormor och morfar är här så vi har 1a adventsfikat. idag ska jag plugga så det står härliga till. jag saknar att ha office-paketet på min dator.. josef kanske kan hjälpa mej eftersom han har kommit hem ifrån dreamhack nu. över 800 spänn kostade det att vara med, och 350 om man bara ville kolla på matcherna, seriöst! vem vill kolla på när någon spelar datamatcher. helt crazy. nu ska jag fjäska för joni och sen plugga. hejhejhej.

idolgrejs.

fett värd dag idag:D bilder och skriv-sak kommer nog sen =)

blogg-award.


när mama sb blev nominerad till denna sak skulle hon själv nominera sju utan sina ABSOULTA favvo-bloggar. genast kom hon då att tänka på mej, men vem kan blama henne? =)

nu ska jag alltså nominera mina sju favvis-bloggisar.

Reglerna:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

jag ger min award till:

1. jaggarinian
- för att jag är snygg
2. mama sb
- för hon är bibbans mamma
3. superkatze
- för att jag är cool
4. *****
- *** *** *** ****** *** **** *** ***** **** **********
5. ester
- för att det är den coolaste bloggerskan i världen
6. ester
- för att det är den coolaste bloggerskan i världen
7. sb
- för hon är en bibba



sådär, det var de jag gillade mest.

update:
jag vill härmed stryka sb (nu kallas tb (töntbär) från min favvo-lista. SUUUUCK ON THAT TB!!!

dingdingding.

kom på en till kul som som hände idag på idrotten ^^
vi skulle ställa oss i led, alla tjejer i ett och alla killar i det andra, så skulle paren delas upp. där står jag och räknar vem jag ska komma med, inte någon allt för rolig kanske, men jag tar det som en man och accepterar det. då ser jag hur "killen" (8-)) ser att det är mej han ska dansa med och typ får panik och kastar sej läängst bak i kön! HAHAHAHA! äägd.

thööörsdej.

idag är det torsdag, har haft idrott. crazy och bibban var så söta när de jazzade runt medans jag och oscar inte skrattade .. iaf inte jag =) ^^ foxtrot hade vi, shit vad jag är dålig på att dansa! ;D hahahaha.
sen åkte vi till centralen och vi åt starkjordnötskyckling. sen lekte vi inte med pinnarna ........ ^^
16.40 gick tåget hem och det var smöööökat med folk så först satt vi i trappen, sen när jag äntligen fick en plats var det någon (-.-) som lurade iväg mej från min plats ^^ det sluta med att vi satt typ i en bur eller nått. men det var mysigt ^^
sen kom jag hem tillslut, jag tror inte det hände nått kul på bussen *--------) nää, det gjorde det inte.
ensam hemma, fick jag reda på att jag var. FFFFFF :D:D 8-) det firades med att jag lärde mej 9 crimes på piano =D (vem behöver svindyra pianolektioner när det finns youtube? ^^)  fett svår är det att sjunga till det pianot men jag kunde nästan =) fett kul.
imorn är det fredag :D det ska firas genom att göra larse-tröjor. ^^ sen är det idol på kvällen.
på lördag ska jag och sb till heron city och dreggla efter jesper :D lurad ........ ^^ hihi.

hemstudier.

vaknade kanske lite senare än väntat .... (n) men men .
idag är jag iaf hemma (sb med) och vi har hemstudiedag.
det jag har planerat att göra idag är
- du delen
- feminismsaken
- matte
- träna

undra om jag hinner allt och jag undrar om sb har mejlat anders ...... 8--) ^^

ny dator - typ.

idag var vi i skolan, det var snöigt och HELT onödigt. vi fick sluta efter lunch (aka innan lunch efter sista lektionen) så vi drog. tydligen så skulle vi ha gått ner för hela backen idag, hämtat våran lunch och gått upp igen. bra.

iaf så kom jag hem fett tidigt :D men jag har varit helt gaalet trött hela eftermiddagen ; ) så mycket för det pluggandet. tur att jag ska vara hemma imorn så jag ska få fett med saker gjorda. i alla fall så innan vi skulle dra till ica, jag, josef och josefs kompis, så skulle josef kolla nått på min dator och fick typ damp för den lagga sönder så nu är den formaterad och som ny ^^ firefox (eller vad det heter) har jag tydligen också. spännande.

jag lagade värsta goda maten idag och allt, jag är så bra 8-) sen kollade jag på sleepless in seattle (?) och den var bra..
sen så var matten idag böselätt och jag fick 100%, fett bra var jag eller hur bosson! :D
bösemüde är jag. tjingeling.

söndag.

igår+fredags var jag i stigtomta :D vi pluggade fett bra :P

idag har jag match mot aik 2 .. hoppas det går bra.

nu ska ja packa, ka dra om 6 min och måste packa, klä på mej, borsta tänderna och åka ...... jag tror jag hinner ^^

platta platt hår.

nu är jag i stigtomta, jag har jääätte långa naglar så det är fett jobbigt att skriva ^^
just nu håller sb på att platta mitt hår ;) gotta go my own way dundrar i högtalarna ^^ mitt hår blir tydligen längre nr man plattar det .. det är ju kul 8--) jag är vilsen som en korv på en mac ........... det är inget kul, men det är kul att ta kort ; ) tjingeplinge.

snart fredag.

om 6 minuter är det fredag, jag har längtat 100 år. imorn kommer sb hit och vi ska kolla på gg och göra massa annat :P fett kul och behövligt ^^

spelade match idag, vi var hela nio utespelare (y) så vi rullade på tre backar, fett jobbigt var det. men kul. 1-1 blev det också. värt. nu ligger i typ tre-delad etta ; ) fast aik har spelat en match mindre men men. vi möter dem på söndag.
i bilen hem snackade jag och kristin om våran framtid, jag förklarade min plan och hon ska också vara med lite i den. det kommer bli ett rolig liv =) ^^ jag ska bli komiker iaf .. 8---) lurad.

nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sova, för jag måste upp SENAST 9 imorn, jag vet inte om jag ska gå och möte sb eller inte. mamma tycker förresten att vi ska ringa och beställa buss till påljungshage 8-) jag tyckte vi skulle ta moppen, men då blev hon böse. vi ser ju ; )

nu är det bara 3 minuter kvar :D

godnall

match nr2.

fett rolig match! jag var back. fett att jag gjorde mål också :D fett hårt skott från blå, tom dala sa åt mej att skjuta lite lösare så jag inte skrämmer livet ut nån.... nej men som vår förra tränare skulle ha sagt "även myror kan gå in" 8--) vi vann iaf med 3-0 (tror jag:S kul med hjärnsläpp 8-) )
nu är jag hemma och ska plugga resten av kvällen, det är kul -.- lurad.

TИЛЛ KATPИH.

KÄPA KATP ИH BEPH ДT

XOP MËP ДO? ËA Г MËP ФETT БPA. ЛOPA Д. ËA Г ÄP MÜ ДE.

ËA Г Ä ЛCKAP ATT CKPIBA ПË POCKA, ФÖP ËA Г ÄP CË ФETT CK И Л ЛA Д ;)

CHAPT CKA B И TO П Ф ИKA 8---) XY П ПAC A Л ЛT ÄP БPA ME Д ДEË. B И CEC ИMYPH. ПÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖCC §§§§ ^^

П.C. ДET CYM MИИA KAЛЛC, XYH CYM XETEP ДET ПËPИKTИГT ËP TYYYYYYYHTИГ -.- ^^ Д.C.


Nu ska jag gå och packa mina saker eftersom jag ska spela match om någon timme, jag är galet mätt så jag kommer avlida säkert -.- hejhejhejhejhoppplopp.

min framtid.

det som först ska hända är att jag ska ta studenten från kgsb med toppbetyg (speciellt i emo-diskret). efter det ska jag träffa min blivande man. mina krav är inte så höga, förutom att han ska vara rik, snygg, brun (gärna nigga), bra utbildning, många vänner, ett blått och ett grönt öga och lena händer. sen är jag nöjd. ajusteja, han ska vara stjärna i nån sport (från usa) och anledningen till att vi träffades var för att jag var på språkresa i new york och kollade på när han och hans kända lag spelade match. han såg mej på läktarn och kontaktade alla sina vänner på c.i.a för att få tag på mej. 3 år senare gifter vi oss och får två barn (alexandra och alexander, tvillingar ofc.) vi kommer bo i ett stort vitt hus i usa (new york eller o.c - har inte besämmt mej än). jag ska inte jobba så mycket, min man (kevin) kommer vara så rik att jag inte behöver, men de dagar jag känner för att jobba har jag ett välbetalt juristjobb att vända mej till.
livet kommer flyta på så i några år men sen får jag reda på att min man haft en affär (med en annan kvinna, inte ägt en ica butik) och jag blir knäckt och får verkligen avänding av det bra betyget jag fått i emo-diskret under min tid på gymnasiet. jag börjar skriva dikter och sen en gång tonsätter jag dikterna och blir världsberömd popartist. kontaktar då min forna vän katrin kännturk (förut berndt) och vi återförenas och återbildar kirschnapp. sedan har vi många turnér och är lyckliga. under en spelning i st petersburg, ryssland springer jag in i en man på stan (precis utanför mitt favvo-café) och jag ramlar på rumpan, för att visa sin ursäkthet bjuder han mej på café. vi pratar länge på cafét och jag lär mej under en kväll ryska så vi kan kommunicera mycket bättre eftersom han inte kan engelska. sedan när vi måste lämna ryssland för att återvända till usa igen följer han med mej och vi gifter oss sedan i l.a och köper ett hus i st petersburg, en stor lägenhet i new york, en svit på grand hotell i saltsjöbaden och ett hus vid stranden i o.c. jag heter då ester arshavina.
sedan lever jag och min man andrei lyckliga i alla våra dagar.

matchen.

matchen slutade 3-0 till oss,:D jag var center i de två första och sen back. det var kul. en i speakerbåset sa till pappa att man verkligen såg att jag spelat hockey länge för jag var alltid på rätt plats:D fett kul var det att höra det. fast jag är inte så nöjd ändå med dagens instats. aja ^^
ikväll ska jag äta mat och kolla på liar liar med beni ;) efter det vet jag inte riktigt, kanske engelskan ^^
imorn är det match igen ^^


match.

nu ska jag åka och spela match.

hahaha.

jag skulle sluta blogga här, iaf tillfälligt, men så skulle jag skriva ett inlägg på jaggarinian och råkade publicera fel8-) ^^ yeahyeah.
nu är det helg, fett skönt. om typ två timmar ska jag åka till rosvalla tror jag. vi har match klockan 16 och jag hoppas på att få spela^^
igår var det en spännande dag med mässa, södertälyeah och juice-poker (ingen vann). sen när jag kom hem var jag galet kissis och gick på toa 8---) (<- viktig detalj!) efter tossisbesökis åkte jag och moni till de där påljungshage saken och shoppade 8--) fett att jag kommer få MVG i emo-diskret ;D
nästa vecka är vi "lediga" ons-fre :D då ska jag städa rummet :D:D:D 8------) ^^
jag vill sjunga singstar, men jag har så tråkiga skivor (n)
nu ska jag göra nått kul 8-) hejhejhejtjingelinghej

trött!

jag är så galet fruktansvärt trött att jag håller på att avlida. det är helt galet. josef skulle hjälpa mej med en sak men tydligen inte. sen laggar vsc också =( bajs. imorn får vi fett en timmes sovmorgon eftersom vi ska stå och babbla om våran skola på gymnasiemässan 8-) hoppas vi inte är allt för trötta så vi orkar dra till fotomässan också :P
nu vill jag BARA sova, därför ska jag nog göra det ;) godnatt.

//sk

liten bajs.

asså nu ger jag upp. jag orkar inte med det här längre. jag hatar min blogg och att skriva blogg.
håller på att pluggar matte, det går cepe dåligt, imorn har jag match och jag är så galet trött att jag vill dö.
jag ska bara återhämta styrka, hitta nått som är intressant att skriva om och sen återkommer jag förmodigen.
hejhejhejhejhejhej.

skolan.

nu sitter jag i skolan, vi har fett lång lunch eftersom vi inte har astronomi. jag hatar det här tangentbordet av hela mitt hjärta -.-.- imorn har vi matte prov och jag kommer faila så fett hårt. sb bara kastar sina nycklar hejvilt och stampar i marken. sen typ .. 13.58 går tåget från saltsjöbadenstation till nått töntigt indian museum där vi ska vara i 100 år och typ aldrig komma hem. skissboken ska vi också ha .. jaha 8---) ^^
jag är FETT müde och vill dö, men icke, imorn har vi matte prov, torsdag idrott och pjäsuppspelning och fredag ska jag och sb vara nissar på gymnasiemässan ^^ fett att radmir sa idag att vi skulle få ks-tröjor :D höhöhöhöhö. brolle kommer säkert bli böse :-|
nu ska jag plugga matte så jag kan sova åtminstonde några timmar i natt.

match+söndag.

idag spelade jag match i sbhilm, det var ganska kul. jag var fett center :S jobbigt men kul. i sista fem fick jag en fettacklig MITT på isen så jag typ dog. och jag var FETT nära att göra mål 100 gånger, och då menar jag verkligen NÄRA!
jag och jossan lekte namnleken idag på mobilen också, väldigt konstiga namn blev det på n där på slutet 8-) ^^

mitt hår är så crazy lent så snodden bara glider av hela tiden -.- fett jobbigt är det. undra hur mitt hår kommer vara imorn, och undra vart min platttång är, jag som ville prova hur mitt hår blev när man plattade det lite till ;) haha.

jag har kollat på brigdet jones dagbok 1 nu och håller på att kolla på 2an.

lördag.

wiiohohohoowowowhiihoo snart ska jag kolla på gg! :D:D:D sb ska bara äta först men sen är det dax :D
kan passa på att skriva blogg så länge, har inte gjort så mycket idag, mest pluggat. fett tråkigt är det och jag kommer faila så hårt på matte provet. men men.

ja .. det var väl det? haha, kul att ha mycket att skriva om.

imorn ska jag vara på rosvalla 10.00 för vi har match i tönteholm  8--) ^^

dududududududududu kan sb äta fortare? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ^^

ajusteja, mitt hår har varit fluffig heeela dagen idag :D ^^

stress i vardagen.

som alla kanske har fattat är det gaaanska mycket nu i skolan, under en väldigt kort tid också. alltså är jag ganska stressad eftersom jag har plugg OCH hockey (2 träningar+3 matcher). funderar seriöst på att ta en hockeypaus den här veckan eller något, för jag vet inte hur jag ska hinna annars.
i alla fall, jag berättade det för mamma och pappa och de reagerade ungefär som väntat, men men. och inte nog med det, när vi satt och åt senare på scandic (buffé-galet b-igt, inte gott) säger mamma "på söndag kväll ska ditt rum vara städad." jaha tänkte jag då, kul att de lyssnar på vad jag säger.

annars var jag på mässa idag, åt två (+876543) äckliga saker så jag typ fortfarande mår illa av smaken ^^ men men, nyttigt=äckligt.

påtal om =-tecknet frågade våran mattelärare här om veckan (vet inte om jag har nämnt det^^) vad "är lika med-tecknet" betydde. svaret på frågan var "är lika med". smart.

nu ska jag dö lite och deppa ihop eftersom jag hatar att plugga. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejhopp.

fridag.

lurad, idag är ingen fridag (engelska är ett lurgit språk). vi sitter nu i skoan efter att ha åkt tåg till flemminge och sen bil därifrån, FETT skönt var det att åka typ hela vägen. jag somna typ direkt och sen när vi kom fram till skolan ville jag dö. 8-)
idag ska vi jobba med nån töntig uppgift hela dagen och sen är det mässa :D ^^

jag ska bilda partiet MI (maskulint initsiativ) för jag hatar alla skoluppgifter om tönt kvinnor hit och dit. bajs. jag vill vara man. ^^

nu ska jag dö i 10 minuter innan skolan börjar.

kuljul.

tirtysiksdis kvar.

- matteprov, nästa onsdag
- typ 10 sidor i matteboken, nästa onsdag
- religonsuppgift, obestämt
- ideologiskundersökning,
fredag
- idrottsprov, imorn
- engelska bok, läsa sisådär 260 sidor, nästa vecka
- engelska bok reflektion, nästa vecka
- 2 idrottsuppgifter,
obestämt
- nån töntuppgift om nått, fredag

happ, det var allt jag visste just nu. jag älskar skolan<3

match.

ohoo idag har jag första matchen. :D fett kul, jag tror den börjar 13.00  ^^ hihi.
nu äter jag frukost.
hejhopp.

RSS 2.0